מתכון קרפצ'יו סלמון אסייאתי |נוסח קפאסה

2015-04-14 22.08.26
דרור בן שושן הסכים לחשוף בפניי את המתכון שלו למנת הקרפצ'יו סלמון בנוסח אסייאתי במסעדת קמפאי ו קפאסה:
מרכיבים:
100 גר פילה סלמון טרי מאוד ונקי מעור ועצמות פרוס בסכין חדה לפרוסות דקיקות
3 גר טבעות צ'ילי אדום פרוס דק מאוד
2 גר ג'ינג'ר טרי חתוך לגפרורים דקיקים
2 גר בצל ירוק פרוס לטבעות  דקיקות
1 גר מלח ים גרוס
8 גר טחינה גולמית איכותית
4 גר סויה תאילנדית מתוקה ( אפשר להמיר בסילאן)
10 גר שמן זית איכותי מאוד
1 גר שמן סומסום
זילוף קל של מיץ לימון טרי
הוראות הכנה
לסדר את פרוסות הסלמון בצלחת הגשה
להמליח ולזלף את השמנים
לפזר את הג'ינג'ר ,צ'ילי , בצל ירוק
רוצים לקרוא על מסורת החיתוך של דרור בן שושן? כנסו

אודות ארקדי "המבורגר" פורטנוי

בלוגר, foodie עוסק בניו-מדיה, וגם אוהב אוכל טוב מפעם לפעם

פורסם ב-10 במאי 2015,ב-Uncategorized. סמן בסימניה את קישור ישיר. 5 תגובות.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: