מתכון קרפצ'יו סלמון אסייאתי |נוסח קפאסה
דרור בן שושן הסכים לחשוף בפניי את המתכון שלו למנת הקרפצ'יו סלמון בנוסח אסייאתי במסעדת קמפאי ו קפאסה:
מרכיבים:
100 גר פילה סלמון טרי מאוד ונקי מעור ועצמות פרוס בסכין חדה לפרוסות דקיקות
3 גר טבעות צ'ילי אדום פרוס דק מאוד
2 גר ג'ינג'ר טרי חתוך לגפרורים דקיקים
2 גר בצל ירוק פרוס לטבעות דקיקות
1 גר מלח ים גרוס
8 גר טחינה גולמית איכותית
4 גר סויה תאילנדית מתוקה ( אפשר להמיר בסילאן)
10 גר שמן זית איכותי מאוד
1 גר שמן סומסום
זילוף קל של מיץ לימון טרי
הוראות הכנה
לסדר את פרוסות הסלמון בצלחת הגשה
להמליח ולזלף את השמנים
לפזר את הג'ינג'ר ,צ'ילי , בצל ירוק
רוצים לקרוא על מסורת החיתוך של דרור בן שושן? כנסו
פורסם ב-10 במאי 2015,ב-Uncategorized. סמן בסימניה את קישור ישיר. 5 תגובות.
פינגבק: 3 מנות שחייבים לטעום במסעדה קפאסה? | באר שבע | Arkady Portnoy 's blog | הבלוג של ארקדי פורטנוי
פינגבק: 3 מנות שחייבים לטעום במסעדה קפאסה | באר שבע | Arkady Portnoy 's blog | הבלוג של ארקדי פורטנוי
פינגבק: על 4 סכינים הוקמה קבוצת הפורום-קמפאי | My Blog
פינגבק: על 4 סכינים הוקמה קבוצת הפורום-קמפאי | סכין שף
פינגבק: על 4 סכינים הוקמה קבוצת הפורום-קמפאי | My Blog